Plantenlijst

Op onze kwekerij hebben we een ruim assortiment vaste planten. Deze kweken wij in de volle grond op onze kwekerij waar de kweekbedden ook zijn te bezichtigen.

Door op het onderstaande bestand te klikken kunt u onze plantenlijst downloaden. Hierop staan alle planten die wij momenteel in ons assortiment hebben, gesorteerd op alfabet.

Deze lijst is helaas geen garantie dat we alle soorten gedurende het hele jaar op voorraad hebben. Door drukte in het seizoen kunnen soorten tijdelijk op zijn. Heeft u hierover vragen dan kunt u ons altijd bereiken per mail info@kwekerijvanhoutum.nl.

Bekijk hier de plantenlijst 2020. 

Bestellingen

Een bestelling kunt u doen door onderstaand aanvraagformulier te downloaden en vervolgens op te slaan op uw computer. Vul de invulvelden in met de informatie over uw tuin en uw wensen en mail deze naar info@kwekerijvanhoutum.nl. We ontvangen daarbij heel graag een aantal foto’s zodat we een goed beeld kunnen krijgen. Heeft u zelf al een lijst met plantensoorten (let op: alleen soorten van onze eigen plantenlijst) samengesteld, kunt u deze ook bijvoegen. We nemen daarna contact met u op.

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien vindt u het antwoord in onze rubriek "veel gestelde vragen". Of neem contact met ons op via het contactformulier

Beplanting & Advies

Heeft u een vraag omtrent de inrichting en beplanting van uw tuin? Dan kunt u een aanvraag doen via ons invulformulier. 

Bio-Kultura

Biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost. Met deze producten werken we op de kwekerij. De producten van Bio-Kultura zijn ontwikkeld, getest en verkrijgbaar op de kwekerij.