Rozen en heesters

Rozenkwekerij de Bierkreek

 

Sinds 2014 voeren wij een mooi biologisch gekweekt assortiment struik- en klimrozen van Biologische Rozenkwekerij de Bierkreek. Als  enige in Nederland kweken zij biologische struik- en klimrozen. Uit hun enorme assortiment hebben we samen een sterke collectie samengesteld die ook nog eens perfect is afgestemd op de zandige gronden van de Utrechtse Heuvelrug. De rozen zijn gekweekt op sterke winterharde onderstammen en worden verkocht in grote potten van 5,5 liter. 

 

 

 

Heesters van kwekerij Arborealis

 

Helaas hebben wij dit seizoen (2021) geen heester-verkoop op de kwekerij en hopen dit in het najaar weer aan te kunnen bieden. 

Sinds 2020 hebben wij ook een selectie biologische heesters in ons assortiment. Kwekerij Arborealis ligt in het noorden van het land en is gespecialiseerd in het kweken van bijzondere eetbare gewassen (voedselbosplanten). Zij kweken op een natuurlijke manier, uiteraard zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen. Samen met Arborealis kijken we vooral naar soorten die onder meer van grote waarde zijn voor vogels in de tuin.