Kant-en-klaar border

 

Wil je ook een mooie kleurige border met vaste planten maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Kies dan voor een kant-en-klaar border en creëer de sfeer van onze kwekerij in je eigen (gevel)tuin. We kiezen planten waar jij van kunt genieten, maar ook insecten en andere dieren iets aan hebben. Onze beplantingen zijn altijd weelderig en hebben een natuurlijke uitstraling.

 

We kunnen kant-en-klaar borders maken tot 15 m2. Heb je een grotere border? Stuur ons dan een mailtje, dan kijken we of wel iets voor je kunnen betekenen. 

 

Hoe werkt het?

Jij levert ons informatie aan via het bestelformulierHoud hierbij rekening dat het stuk als een 'blanco canvas' moet zijn. We kunnen niet om bestaande beplanting heen werken. Als er bijvoorbeeld een struik of boom staat, kun je dat wel aangeven. Wij stellen vervolgens een mooie beplanting voor je samen. We zetten de planten voor je klaar met een 'plantkaart'. We laten je weten wanneer je het kunt komen ophalen in Doorn. Je rekent af als je het komt halen en als je nog vragen hebt kunnen we die meteen beantwoorden. Verzending is momenteel nog niet mogelijk. 

 

Wat ontvang je? 

  • Een mooie selectie biologische planten waarbij rekening wordt gehouden met verschillende bloeitijden en hoogtes. Daarnaast zijn het altijd planten met waarde voor insecten en andere dieren.
  • Een plantkaart met daarop de soorten, instructies en tips voor verzorging. 
  • Een aantal zakken Bio-Kultura tuinaarde-compost, voldoende voor het aantal vierkante meters van jouw border. De bodem is de basis voor de planten, het is heel belangrijk daar een hoogwaardig product voor te gebruiken. 
  • Een schets van jouw border met daarin een plattegrond met ingetekende plantensoorten. 

Overleggen over welke plantensoorten je wel of niet wilt, kan binnen deze optie niet. Je vertrouwt in dit geval op onze expertise dat we wat moois voor je samenstellen. 

 


Prijs

Het minimum aan vierkante meters is 4m2 en maximaal 15 m2 per border of geveltuin, de totaalprijs hiervoor staat hieronder. Voor deze prijs ontvang je een selectie biologische vaste planten (+/- 9 per m2), een ruwe schets van de border, plantkaart met instructies en voldoende zakken biologische tuinaarde-compost voor een gedegen basis. Een compleet tuinpakket dus.

 

Totaalprijs: 

 

4 m2: €240,00

5 m2: €290,00

6 m2: €345,00

7 m2: €395,00

 

8 m2: €435,00

9 m2: €485,00

10 m2: €540,00

11 m2: €595,00

 

12 m2: €640,00

13 m2: €675,00

14 m2: €715,00

15 m2: €765,00


 

Word je hier enthousiast van? Doe dan een bestelling via het bestelformulier en geniet binnenkort van een mooie border.