De mensen

Hieronder zie je het team waarmee we de kwekerij runnen.

Reinier

Houdt zich bezig met de algehele bedrijfsvoering. Ook richt hij zich op het groot onderhoud, adviseren van klanten en het vermeerderen en oppotten van de planten zodat de voorraad op peil blijft. Daarnaast leert hij van Jan alles over het kwekersvak.

 

Mathijs

Bestiert al ruim 15 jaar Bio-Kultura, ontstaan op de kwekerij, en heeft zich verdiept in alles wat met de bodem te maken heeft. Je vindt hem vooral in ons kantoor waar hij klanten telefonisch van advies voorziet hoe ze de bodem in hun tuin kunnen verbeteren.

Gertrude 

Richt zich vooral op het verzorgen van de planten. In het bijzonder ontfermt ze zich over de rozen die er altijd mooi bij staan.  Daarnaast zorgt ze ervoor dat veel dieren zich ook thuis voelen op de kwekerij. 

Jelle 

Houdt zich vooral bezig met het maken van nieuwe voorraad; het oppotten van de planten zodat er wat te kiezen valt. Daarnaast werkt hij mee aan onderhoud zodat de planten en de kwekerij er netjes uitzien.


Marcelle 

Gebruikt vooral haar 'digitale groene vingers' die ze inzet voor de kwekerij. Het ontwerpen van deze website bijvoorbeeld of maken van berichten voor onze socialmediakanalen. Daarnaast helpt ze ook klanten op de kwekerij. 

Eveline

Heeft haar eigen bedrijf in tuinontwerp- en advies; Buitenkans tuinen. Daarnaast helpt zij iedere zaterdag op de kwekerij klanten met het vinden en kiezen van de juiste beplanting voor hun tuin. 

Jan

Is grondlegger van de kwekerij en kijkt naar het totaalplaatje; van advies tot aan onderhoud en de samenstelling van een gebalanceerd assortiment. En tot slot een hele belangrijke taak: kennis overbrengen op de volgende generatie.


Unze

Tref je vier dagen per week op de kwekerij. Hij houdt zich zowel bezig met klanten helpen als met het vermeerderen van planten en algemeen onderhoud. Opgeleid als aardwetenschapper weet hij ook enorm veel over de bodem te vertellen. 

Ward

Helpt ons bij het onderhouden en verzorgen van de kwekerij. Hij is meestal te vinden tussen de kweekbedden waar we nieuwe soorten testen. Daarnaast draagt hij zorg voor de prachtige stapelmuur. 

Iris

Is drie dagen per week het  aanspreekpunt voor klanten die ze helpt met het vinden van de juiste planten. Daarnaast richt ze zich op algemeen onderhoud en verzorging van de kwekerij.