Bio-Kultura

Op de kwekerij werken wij met een biologische mestcompost, potgrond en tuinaarde. Dit zijn de producten van Bio-Kultura die zijn ontstaan op onze kwekerij. In een zoektocht naar kwalitatief goede en verantwoord samengestelde producten, waarmee gewerkt moet worden op de kwekerij, is er jaren geleden gekozen om dit zelf te ontwikkelen. In 2008 hebben we besloten om deze drie producten niet alleen zelf te gebruiken maar ook landelijk aan te bieden aan hobby tuinders en professionele kwekers. 

De producten van Bio-Kultura hebben een mooie samenstelling van verschillende organische grondstoffen. Ons uitgangspunt is dat er vooral geen kunstmest en toevoeging van producten uit de bio-industrie zoals bloedmeel, verenmeel en hoornmeel in moeten zitten. Daarnaast is ook het percentage turf drastisch naar beneden gebracht en wordt er geen gebruik gemaakt van laagveen.
De kwekerij is natuurlijk de perfecte plek om eens te komen kijken wat deze producten doen met de bodem en de ontwikkeling van de planten. De bodem is namelijk de basis! Wanneer deze goed is, kan de rest ook floreren.

De producten van Bio-Kultura kunnen dan ook bij ons worden afgehaald. Bezorging in de regio is ook mogelijk tegen bezorgkosten van €10,00.
Voor meer informatie over de biologische mestcompost, tuinaarde en potgrond kunt u terecht op de website van Bio-Kultura, hier zijn de producten ook in Big Bags te bestellen. http://www.bio-kultura.nl

Bio-Kultura, biologisch potgrond, tuinaarde en mestcompost, kwekerij van Houtum

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien vindt u het antwoord in onze rubriek "veel gestelde vragen". Of neem contact met ons op via het contactformulier

Beplanting & Advies

Heeft u een vraag omtrent de inrichting en beplanting van uw tuin? Dan kunt u een aanvraag doen via ons invulformulier. 

Bio-Kultura

Biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost. Met deze producten werken we op de kwekerij. De producten van Bio-Kultura zijn ontwikkeld, getest en verkrijgbaar op de kwekerij.