Bestellingen om af te halen

Een beplantingsaanvraag (tot +/- 10 m2) kun je op twee manieren bij ons doen: door een aanvraag voor een kant-en-klaar border te doen of door een lijst aan te leveren. Wij zetten de beplanting op de kwekerij klaar om af te halen, bezorgen kunnen wij niet doen.  

 

1. Aanvraag kant-en-klaar border

Wil je ook een mooie kleurige border met vaste planten maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Kies dan voor een kant-en-klaar border en creëer de sfeer van onze kwekerij in je eigen (gevel)tuin. Je ontvangt bij deze optie: 

  • Een selectie biologische planten 
  • Een plantkaart met daarop de soorten, instructies en tips 
  • Steeketiketten van bamboe om de namen op te schrijven
  • Een aantal zakken tuinaarde-compost voor een gedegen basis
  • Een ruwe schets van jouw border met daarin een plattegrond met ingetekende plantensoorten

Advies

Waar we kunnen, helpen we je graag aan een gedegen tuin- of plantadvies. Vaak gebeurt dat al automatisch bij een bezoek aan onze kwekerij. Logischerwijs lukt het, vooral op drukke weekend- en voorjaarsdagen, lang niet altijd om iedereen te woord te staan. Heb je uitgebreidere vragen over beplantingen voor je tuin (meer dan 10 m2), adviseren we je contact op te nemen met een goede beplantingshovenier. Op de pagina samenwerkingen tref je hoveniers waar wij mee samenwerken. Kortom: met kleine overzichtelijke borders kunnen we je goed helpen, maar de inrichting van de gehele tuin logischerwijs niet. Hierboven lees je hoe je een bestelling bij ons kunt doen.  

 

Het samenstellen van een border

Soms is het inschakelen van een beplantingshovenier net een stap te ver of wil je misschien gewoon graag zelf aan de slag. Door de toenemende drukte op onze kwekerij lukt het ons niet  om voor iedereen beplantingen te maken. Het document hiernaast helpt je een handje hoe je zelf een mooie border kunt samenstellen.

 

 

Download
Tips voor het samenstellen van een border
Het samenstellen van een border.pdf
Adobe Acrobat document 16.2 MB