Bestellingen om af te halen

Een beplantingsaanvraag (tot +/- 10 m2) kun je op twee manieren bij ons doen: door ons een mail met wensen te sturen of door een kant-en-klare lijst aan te leveren. Wij zetten de beplanting op de kwekerij klaar om af te halen, bezorgen kunnen wij niet doen.  

 

1. Wij stellen voor je samen vanuit jouw wensen (tot +/- 10 m2)

Je kunt ons een mail sturen met jouw beplantingsaanvraag en wensen. Wij stellen dan een mooie beplanting voor je samen en zetten deze klaar. Voor een efficiënte afhandeling ontvangen we graag een zo compleet mogelijke mail. Vermeld de volgende informatie:

  • Contactgegevens
  • Aantal borders voor beplanting
  • Oppervlakte in m2 per border
  • Standplaats per border (zon, schaduw of halfschaduw)
  • Eventuele wensen per border (denk aan type planten, kleur, kruiden etc.)
  • Een of meerdere foto's van de border

2. Kant-en-klare plantenlijst 

Heb je zelf al een lijst met plantensoorten? (let op: alleen soorten van onze eigen plantenlijst) Dan kun je deze naar ons mailen. Alle soorten die we op voorraad hebben, zetten we voor je klaar. Het kan echter zo zijn dat sommige soorten gedurende het seizoen op zijn geraakt. We horen graag of we in dat geval vervangers mogen kiezen voor planten die niet voorradig zijn. 

 

We geven je een seintje wanneer je bestelling klaarstaat. Hier kan wel een week of twee overheen gaan, zeker in het voorjaar. 

 

Onze plantenlijst vind je hier


Advies

Waar we kunnen, helpen we je graag aan een gedegen tuin- of plantadvies. Vaak gebeurt dat al automatisch bij een bezoek aan onze kwekerij. Logischerwijs lukt het, vooral op drukke weekend- en voorjaarsdagen, lang niet altijd om iedereen te woord te staan. Heb je uitgebreidere vragen over beplantingen voor je tuin (meer dan 10 m2), adviseren we je contact op te nemen met een goede beplantingshovenier. Op de pagina samenwerkingen tref je hoveniers waar wij mee samenwerken. Kortom: met kleine overzichtelijke borders kunnen we je goed helpen, maar de inrichting van de gehele tuin logischerwijs niet. Hierboven lees je hoe je een bestelling bij ons kunt doen.  

 

Het samenstellen van een border

Soms is het inschakelen van een beplantingshovenier net een stap te ver of wil je misschien gewoon graag zelf aan de slag. Door de toenemende drukte op onze kwekerij lukt het ons niet  om voor iedereen beplantingen te maken. Het document hiernaast helpt je een handje hoe je zelf een mooie border kunt samenstellen.

 

 

Download
Tips voor het samenstellen van een border
Het samenstellen van een border.pdf
Adobe Acrobat document 16.2 MB