Advies

Wij helpen je graag aan een gedegen tuin- of plantadvies. Vaak gebeurt dat al automatisch bij een bezoek aan onze kwekerij. Logischerwijs lukt het, vooral op drukke weekend- en voorjaarsdagen, niet altijd om iedereen te woord te staan. Heb je uitgebreidere vragen over beplantingen voor je tuin, vragen we je hierover vooraf een korte mail te sturen. Eventueel aangevuld met foto's, oppervlakte of wensen. Wij kunnen dan vooraf inschatten hoe we kunnen helpen en ook op welk moment dat lukt. 

 

Bestellingen om af te halen

Een beplantingsaanvraag kun je op twee manieren bij ons doen: door ons een mail met wensen te sturen of door een kant-en-klare lijst aan te leveren. Wij zetten de beplanting op de kwekerij klaar om af te halen, bezorgen kunnen wij niet doen. 

 

1. Wij stellen voor je samen vanuit jouw wensen

Je kunt ons een mail sturen met jouw beplantingsaanvraag en wensen. Wij stellen dan een mooie beplanting voor je samen en zetten deze klaar. Voor een efficiënte afhandeling ontvangen we graag een zo compleet mogelijke mail. Vermeld de volgende informatie:

  • Contactgegevens
  • Aantal borders voor beplanting
  • Oppervlakte in m2 per border
  • Standplaats per border (zon, schaduw of halfschaduw)
  • Eventuele wensen per border (denk aan type planten, kleur, kruiden etc.)
  • Een of meerdere foto's van de border

2. Kant-en-klare plantenlijst

Heb je zelf al een lijst met plantensoorten? (let op: alleen soorten van onze eigen plantenlijst) Dan kun je deze naar ons mailen. Alle soorten die we op voorraad hebben, zetten we voor je klaar. Het kan echter zo zijn dat sommige soorten gedurende het seizoen op zijn geraakt. We horen graag of we in dat geval vervangers mogen kiezen voor planten die niet voorradig zijn. 

 

Onze plantenlijst vind je hier