Samenwerkingen

Soms is het fijn om samen met een vakbekwame hovenier / beplantingsdeskundige op locatie door je eigen tuin te lopen. Samen kun je goede ideeën en een mooie invulling van de borders ontwikkelen. Onderstaand stellen wij twee bevlogen mensen voor met wie wij als kwekerij zeer geregeld samenwerken. Indien je op zoek bent naar een goede hovenier/tuinontwerper, kunnen wij hen warm aanbevelen.

 

Landwerken - Robin Gugelot 

Tuinen waarbij er ruimte is voor plant, dier en mens. Dat is waar Landwerken, een ecologisch hoveniersbedrijf, op gericht is. Robin creëert tuinen om in te leven en eetbare tuinen waaruit geoogst kan worden die tegelijkertijd een schuilplaats bieden voor verschillende dieren en insecten. Natuurinclusieve tuinen dus. 

 

Buitenkans beplanting & ontwerp - Eveline Beukema 

Buitenkans ontwerpt een tuin waar je van kunt genieten. Het uitgangspunt is namelijk dat er een tuinontwerp ontstaat dat is afgestemd op hoe jij je tuin wilt gebruiken. Eveline heeft zich gespecialiseerd in natuurlijk ingerichte tuinen en gebruikt haar beeldende vaardigheden voor haar ontwerpen.