Groepen

Jaarlijks verwelkomen wij op de kwekerij tuingroepen en -verenigingen. De kwekerij leent zich uitstekend voor een mooie en informatieve activiteit op tuingebied. 

Een bezoek aan onze kwekerij is uit te breiden met bijvoorbeeld een korte cursus of vertelling op plantgebied. Ook bestaat de mogelijkheid om koffie en thee bij het bezoek te verzorgen. Mocht u interesse hebben in een bezoek met uw (tuin)groep aan onze kwekerij, dan kunt u dit per mail of contactformulier kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op omtrent de invulling van het bezoek.

Een bezoek aan Kwekerij van Houtum is bijzonder goed te combineren met bijvoorbeeld het Von Gimborn Arboretum, een van de vele buitenplaatsen in de omgeving, de Utrechtse Heuvelrug of het prachtige Langbroekerwetering gebied.

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien vindt u het antwoord in onze rubriek "veel gestelde vragen". Of neem contact met ons op via het contactformulier

Beplanting & Advies

Heeft u een vraag omtrent de inrichting en beplanting van uw tuin? Dan kunt u een aanvraag doen via ons invulformulier. 

Bio-Kultura

Biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost. Met deze producten werken we op de kwekerij. De producten van Bio-Kultura zijn ontwikkeld, getest en verkrijgbaar op de kwekerij.